Az elektronikus kereskedelemről szóló 365/2002 törvény értelmében ez az üzenet nem minősül és nem tekinthető spamnek, mert:

– tartalmazza a szükséges azonosító adatokat

– az ajánlatkérése nem jár kötelezettsággel

– az Ön e-mail címét egy nyilvános oldalon, üzleti útmutatóban, vagy mások címében találták meg cégek, amelyek elküldték nekünk ajánlatukat, vagy üzleti találkozókon kaptuk meg

– ezt az üzenetet Önnek küldjük, hogy meghívjuk Önt, hogy részesüljön cégünk promócióiból, és annak érdekében, hogy naprakész legyen a legújabb és legérdekesebb termékekkel, amelyeket kínálhatunk Önnek 

A személyes adatok feldolgozása vonatkozásában az egyének védelméről, valamint ezen adatok szabad mozgásáról és az Európai Unió Hivatalos Lapjában L 119. számban (2016.5.4.) közzétett 95/46 / EK irányelv rendelkezett. Személyes adatkezelőként kötelességünk szigorúan betartani a személyes adatok védelmére vonatkozó jogszabályi rendelkezéseket magánszemélyek személyes adatainak és szabad mozgásukkal kapcsolatos adatainak feldolgozása tekintetében. Az elérhetőségek a TRIEURODATA vállalatcsoport részét képező GTS Automation Kft. adatbázisában találhatók az Ön / cége, mint vevő, potenciális vásárló, látogató, partner vagy a mi cégünk szállítója közötti interakciók eredményeként nyertük társaság, előfizető / tag az internetes webhelyen vagy bármilyen más olyan összefüggésben, amelyben az Ön adatait meghatalmazta a társaságunk képviselőit, hogy ilyen tájékoztató üzeneteket kapjanak.

A GTS Automation Kft rendszeresen továbbít híreket, információkat a termékekről, eseményekről, promóciók indításáról, szolgáltatáshűségről, hozzáférést a rendelési előzményekhez, értesítésekhez, utalványokhoz, személyre szabott ajánlatokhoz, válaszok az ajánlatokra, prezentációkra és egyéb különféle kommunikációk. Az (EU) 2016/679 rendelet (GDPR) hatálybalépésével és betartásával összefüggésben Örömmel maradnánk kapcsolatban a jövőben. 

Biztosítjuk Önt arról, hogy személyes adatait az intézkedések végrehajtása által védjük, kezeljük és kezeljük speciális technikai, belső és szervezeti eljárások, valamint a helyes adatvédelmi gyakorlatok alkalmazásával.