Ipari

Cégünk olyan megoldásokat és technológiákat kínál, amelyek növelik az emberek életminőségét szerte a világon az élelmiszeriparban, az italiparban, a dohányiparban, a kozmetikában, az autóiparban és az űrkutatásban, a kiskereskedelemben, a szállításban és a logisztikában, a gyógyszeriparban, az orvosi, az elektromos és az elektronikai iparban, kábelek , kohászat, építkezések és még sok más terület.

MÁRKAVÉDELEM ÉS AZONOSÍTÁS

Minden iparágnak mindennapi üzleti kihívásokkal kell szembenéznie, ezért partnerkapcsolatot alakítottunk ki ügyfeleink számára a különböző iparágakban: együtt dolgozunk az innovatívabb vállalkozások elképzelése, felépítése és működtetése érdekében.

Jelölési megoldások termékek, csomagok és raklapok számára. Jelölés a csomagoláson vagy közvetlenül a termékeken (élelmiszerek, italok, cukrászda, tejtermékek, kozmetikumok és piperecikkek, elektromos berendezések és elektronika, kábelek, vezetékek, csövek, csövek és profilok, vasalatok, fém)

Félautomata vagy automatikus elsődleges, másodlagos és harmadlagos csomagolóeszközök, az alkalmazási igényektől és a kívánt termelékenységtől függően.

Berendezések, amelyek javítják a termékek minőségét, kiküszöbölik a gyártási hibákat és csökkentik a gyártási költségeket. A szennyezések és hibák észlelésének, a gyártósorok ellenőrzésének és azonosításának alkalmazásai.

Megszünteti a gyártási hibákat és csökkenti a gyártási költségeket.

Minden ipar számára elkötelezett a hatékony termelési áramlás és az olyan gyártási programokhoz való alkalmazkodás érdekében, amelyek több terméket igényelnek egy sorban.

Innovatív megoldások, amelyek hozzájárulnak a raktárakban vagy a termelési folyamatokban folyó tevékenységek javításához.

A robotok integrációja versenyképes előnyökkel jár az üzleti életben, kielégíti a munkaerőigényeket és növeli a termelékenységet.

Integrált rendszerek fejlesztése, azok megvalósítása, optimalizálása, karbantartás és támogatás

Optimális eredmények elérése és a berendezés élettartamának meghosszabbítása, minimalizálva a berendezés karbantartásának vagy megújításának költségeit.