MEGOLDÁSOK

JELÖLÉS ÉS CÍMKÉZÉS

MÁRKAVÉDELEM ÉS AZONOSÍTÁS

Szembesülve az ellátási láncon belül a hamisított és az elterelt áruk kezelésének egyre bonyolultabb feladatával, nehéz beazonosítani, honnan származnak a legnagyobb veszteségek, és hogyan lehet ezeket megállítani.

A márkavédelem és a márka hírneve érdekében: megoldások, amelyek segíthetnek megvédeni a márkák befektetéseit, piaci részesedésüket és hírnevüket

A nyomonkövethetőség fokozásában az ellátási lánc mentén

A jogi előírások betartásában

VÉDJE MÁRKÁJÁT A HAMISÍTÁSOK ÉS AZ ELTERELÉSEK ELLEN A TERJESZTÉSI LÁNCON, JAVÍTSA A TÖRVÉNYI ELŐÍRÁSOKNAK VALÓ MEGFELELÉST.

MÁRKAVÉDELEM ÉS AZONOSÍTÁS AZ ELTERELÉSEK ELLEN

AZ ÁRUK ELTERELÉSE (az engedélyezett forgalmazási láncon kívül értékesített termékek) veszélyeztethetik a márka imázsát, sőt a fogyasztó egészségét is (mert lehetnek például hamisított, hígított vagy régi, lejárt termékek).

A vállalatok számára elengedhetetlen, hogy proaktívak maradjanak a termékek jogosulatlan értékesítésével kapcsolatban, növeljék termékeik nyomon követhetőségét, mert ez segít megvédeni befektetéseiket, piaci részesedésüket és hírnevüket.

 

MÁRKAVÉDELEM A HAMISÍTÁSOK ELLEN

A márka védelméhez olyan TERMÉKHITELESÍTÉSI megoldásokra van szükség, amelyekben megbízhat. A védelmen túl észrevehető lesz egy előny a márka hírnevének növekedésében, az ellátási lánc láthatóságában és a profit növelésében. 

A hamisítás egyre változatosabb piacokat és iparokat fenyeget, a divatkozmetikától kezdve, a gyógyszeriparig és az autóiparig.

 

Ellenőrizze megoldásainkat:

SOROZATGYÁRTÁS

EGYÉB MEGOLDÁSOK

A TÖRVÉNYI ELŐÍRÁSOKNAK VALÓ MEGFELELÉS

Fokozott jelentőség tulajdonítása a késztermékekre vonatkozó jogszabályi előírások betartásában.