Cégünk

A GTS Automation 15 éves tapasztalattal rendelkezik az  ipari automatizálási megoldások fejlesztésében és megvalósításában és számos aktív minőségi színvonalú projekttel, szolgáltatásokat és megoldásokat kínálva az Ön vállalkozásának speciális igényeihez.

Cégünk sikere ügyfeleink sikere. Ezért fő célunk, hogy értéket és elismerést szerezzünk ügyfeleink vállalkozásában, maximalizáljuk előnyeiket az általunk kínált szolgáltatásokkal, és ezáltal hozzájáruljunk a kívánt eredmények eléréséhez.

Szakemberekből álló csapat vagyunk, akik tapasztalattal és elismert tanúsítvánnyal rendelkeznek ezen a területen, és folyamatosan ügyelünk ügyfeleink igényeinek teljes kielégítésére.

GTS 

AUTOMATION

IPARI AUTOMATIZÁLÁS

+25.000

ELADOTT
MEGOLDÁS

8

Érintett ORSZÁG

+130

SZAKÉRTŐ CSAPAT

15

ÉV TAPASZTALAT

PARTNEREINK

SIC MARKING

A SIC-Marking egy olyan nemzetközi vállalat, mely innovatív megoldásokat fejleszt a tartós jelölések és az ipari komponensek automatizált azonosításához szükséges teljes nyomonkövetés területén. Az elmúlt 25 év során a SIC-Marking kifejlesztette a kiemelkedő minőségű jelölő berendezéseinek teljes skáláját: pontbeütő, véső-karcoló és lézeres berendezések.

REEPACK SRL

A Reepack csomagológépek gyártására szakosodott gyártóvállalat, mely széles termékválasztékkal rendelkezik a fél-automata berendezésektől kezdve a teljesen automatizáltakig. A sok éves tapasztalatunk és gyakorlatunk lehetővé teszi, hogy valamennyi vevői igénynek megfelelő megoldást dolgozzunk ki. A Reepack a csomagolási alkalmazások teljes spektrumában innovatív megoldásokkal szolgálja ki ügyfeleit, kihasználva a technológiák széles skáláját, a tervezési szakértelmet és a szellemi tulajdon, a stratégiai partnerség és a gyártási erő kombinációját.

DINI ARGEO

A Dini Argeo súly-ellenőrző mérlegek gyártására szakosodott gyártóvállalat. Mind műszaki, elektronikai és IT megoldásaival a Dini Argeo széles körű mechatronikai megoldásokat kínál a mobil mérlegektől kezdve a kereskedelmi és ipari mérlegekig bezáróan. Ez magában foglalja az alkatrészek, elektronikus megoldások és szoftverek széles választékát az ipari automatizálás és a rendszerintegráció számára.

COMARME

A Comarme az egyik legnagyobb fél-automata és automata doboz-ragasztó berendezés gyártó cég a világon. Berendezéseikkel a legkülönbözőbb méretű dobozok is tökéletesen ragaszthatóak, melyek az egyik legjobb ár-érték aránnyal, tökéletes teljesítménnyel és hatékonysággal rendelkeznek. Berendezéseik egy automata, UNIFORM típusú doboz-záró rendszert használnak.

DATALOGIC

A Datalogic egy globális technológiai vezető az adatok feldolgozása és az ipari automatizálás területén, barcode olvasók, mobil PC-k, érzékelő szenzorok, mérő- és biztonságtechnikai berendezések, RFID, lézerjelölők tervezésére és gyártására szakosodott gyártóvállalat. A mindenkori vevői igényeknek való szigorúan precíz megfelelés, a folyamatos innováció és magas minőségű termékek jellemzik a Datalogic több, mint 40 éves sikertörténetét.

UNIVERSAL ROBOTS 

A világ számos gyártóvállalata folyamatosan keresi azokat az automatizált megoldásokat a limitált munkaerőpiacnak köszönhetően, mellyel egyrészt növelhető a termelékenység illetve a termékek minősége. Az úgy nevezett “kobotok”, azaz kollaboratív robotok költséghatékony, rugalmas, biztonságos automatizált megoldásokat nyújtanak a legkülönbözőbb termelési környezet számára. Olyan ipari kobotokat fejlesztünk, melyek önállóan és akadálytalanul végzik a termelési folyamatokat. Ez a szemléletváltás lehetővé teszi a gyártásban közvetlenül érintett munkatársak számára, hogy egyéb munkafolyamatokban kamatoztassák a kapacitásukat, ezáltal növelve a vállalat eredményességét 

HOVMAND

A Hovmand, több mint 45 éves tapasztalatával a kielemkedő minőségű ipari emelők gyártója. A berendezéseik akkumulátorral működnek, ezáltal teljes mozgás szabadságot biztosítanak a felhasználónak, alumíniumból vagy rozsdamentes acélból készülnek, így tökéletesen megfelelőek az élelmiszeripar, a kozmetikai ipar vagy a gyógyszeripar számára. Ezekkel az eszközökkel a felhasználó vállalat nagy mértékben tudja növelni a termelési folyamatok folytonosságát, a folyamatok hatékonyságát és csökkenteni a dolgozók terheit. A megbízható és minimalista formatervezésnek köszönhetően ezek az emelők növelik a termelői produktivitást, függetlenül a felhasználási területtől.

Rólunk

Cégünk olyan megoldásokat kínál a folyamat automatizálásához, berendezésekhez, szoftverekhez és fogyóeszközökhöz, amelyek javítják az emberek életminőségét szerte a világon az élelmiszer-, ital-, dohány-, kozmetikai, autóipari, kiskereskedelmi, szállítási és logisztikai, gyógyszerészeti és orvosi, elektromos és elektronikai, kábelek, kohászat és egyéb területeken.

Kapcsolat:


Hagyjon nekünk üzenetet, és mi kapcsolatba lépünk Önnel: