MÉRÉSI MEGOLDÁSOK

MÉRÉSI MEGOLDÁSOK IPARÁGAK RÉSZÉRE

Függetlenül attól, hogy milyen iparágban működik, a súlymérés fontos szerepet játszik az Ön cége által kínált termékek minőségében. 

A pontos SÚLYMÉRÉS segít növelni vállalkozása nyereségét a visszáru és a veszteségek minimalizálásával, valamint a vásárlók bizalmának növelésével.

ÉLELMISZERIPARI MÉRLEGEK

Beltéri használatra tervezett mérlegek, élelmiszerrel való érintkezés esetén megfelenek az előírt egészségügyi követelményeknek és az élelmiszeripari szabványoknak. A rozsdamentes acélszerkezet és az IP69K védettség lehetővé teszi a mérleg teljes fertőtlenítését magas hőmérsékletű/magas nyomású vízsugárral.

scales for food industry
overhead scales food industry

KISKERESKEDELMI MÉRLEGEK

Mérlegek, amelyek a legmodernebb technológiával vannak felszerelve a mérés, a kommunikáció és az adatintegráció terén, különös tekintettel az egyszerű kiskereskedelmi programozásra.

retail scales
shop scales
scales for retail

MULTIFUNKCIÓS MÉRLEGEK

Ideális termelési osztályok, laboratóriumok, kiskereskedelmi üzletek, raktárak, alapanyag forgalmazás és szállítás területén.

pallet scales
pallet scale

MÉRLEGEK KÜLÖNLEGES ALKALMAZÁSOKHOZ

Ideális termelési részlegekben, áruk szállításában és átvételében, henteseknél és fűszergyártóknál: mikrocellák, platform mérlegek, függőmérlegek, stb.

industrial scales
overhead weighing scales

LABORATÓRIUMI MÉRLEGEK

Analitikai mérlegek, precíziós mérlegek és páratartalom analizátorok ATEX zonákhoz, ideálisak laboratóriumi, vegyipari és gyógyszeripari használatra.

laboratory scales
moisture analysers

RAKLAPEMELŐ MÉRLEG ÉS TARGONCÁS SÚLYMÉRÉS

Ideális termelési részlegekben, áruk fogadásában és szállításában, raktárakban: raklapemelő mérleg, elektromos raklapemelő mérleg, mérlegkészletek targoncákhoz, stb.

PALLET TRUCK SCALE
STAINLESS STEEL PALLET TRUCK SCALE
Weighing on forklifts and electric pallet trucks

MÉRLEGEK DARUKHOZ

Ideális termelési részlegekben, áruk fogadásában és szállításában, raktárakban: biztonsági mérlegek darukra szimpla vagy dupla változatban, stb.

security crane scales
crane scales
suspended crane scales

TENGELYTERHELÉS MÉRLEG A GÉPJÁRMŰVEK ELLENŐRZÉSÉRE

Ideális az áruk és nyersanyagok átvételi és szállítási részlegeinél, a túlterhelés ellenőrzésére: mobil hídmérlegek, dinamikus tengelymérleg, súlymutatók, súlyjelző panelek önkiszolgáló rendszerekhez, stb.

vehicle weighing
platform for axle weighing stations
kiosk with weight indicator for self service

DIMENZIÓMÉRŐ RENDSZEREK

Megoldások az intralogisztikai munkafolyamatok felgyorsítására: gyorsan és pontosan méri a csomagok, borítékok és tárgyak térfogatát manuálisan vagy automatikusan, szállítószalagról.

 

dimensioning solutions
solutions for dimensioning boxes
in motion dimensioning system